top of page
lokal.png

VORES LILLE VÆRKSTED

dit foretrukne isbutik

Vores isbutik blev grundlagt i 2021, og vores åbningsdag var den 1. maj 2021. Fra starten har vores mål været at lave de bedste is af de bedste ingredienser. Vi har skabt opskrifterne fra bunden, inspireret af og baseret på italienske håndværksmæssige opskrifter. Takket være dette er konsistensen i alle vores variationer cremet - uanset om det er mælkeis eller veganske sorbeter. Vores historie viser, at is er leg, og vores eneste grænse er vores fantasi. Vi har overrasket fra starten med vores smagsvarianter. Vi har lavet sådanne vanvittige smage som is lavet af gedost, timian og honning eller vegansk guacamole af tomater og avocado samt alkoholiske øllene fra det lokale bryggeri Odense Clasic.
 

Vores is laves fra bunden. Det er en fuldstændig manuel proces udført af vores dygtige køkkenchefer. Pistacieisen laves af ægte, perfekt ristede pistacienødder med et strejf af Himalaya-salt. Jordbæris fås kun i jordbærsæsonen, fordi vi altid laver det med friske jordbær. Det gør os unikke! For os er smag og kvalitet det vigtigste. Derfor laves vores mælkeis af frisk mælk, som vi pasteuriserer i vores butik. Vi får mælken fra vores ø, Fyn, fra en lokal bonde. Selv de bedste "supermarked" is er ikke engang halvt så gode som vores. Det skyldes ingredienserne og den manuelle produktion, som giver os kontrol over processen fra start til slut.
 

Vores kvalitet bekræftes også af positive Google-anmeldelser. Har du besøgt os? Vær venlig at efterlade en anmeldelse. Tak!

bottom of page